Brev

Bedste ven med eks

Hej BHB, jeg er en pige på 15 år der lige er kommer ud af et forhold!…. min eks kæreste er min bedste ven jeg har kendt i over 10 år.

Jeg self er jeg ked af men mig og min eks/bedste ven snakker fint sammen.

Men alle bliver ved med og sige det er en dum ting jeg valgt og forblive bedste venner med ham. Fordi de tænker det vil gøre mere ondt hvis han finder en ny

Hvad synes i?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.

Jeg er selv lige kommet ud af et længerevarigt forhold med min ekskæreste, og jeg forstår dig derfor hundrede procent. Mit råd er, at du skal tænke situationen godt og grundigt igennem. Tænk over, om du gerne vil snakke med ham, fordi I er så gode venner, eller om det er fordi du savner ham. Jeg ved i hvert fald med mig selv, at jeg virkelig har lyst til at være venner med min eks, fordi jeg håber vi kan finde sammen igen. Det allervigtigste er bare, at du lytter til din mavefornemmelse, og at du passer på dig selv!

Jeg håber virkelig, at I finder ud af det.

  • Alberte, Pige, 16 år

Hej
Jeg synes du skal være ligeglad med hvad de syntes.
Det kan komme til at gøre ondt hvis han får en ny kæreste, men du vil sikkert også finde en ny kæreste!
Ønsker dig alt held! <3

  • Ham uden et navn, Dreng, 12 år

du skal tinke på hvem du kommer til at have mest kontakt men i dit liv.

  • Jeg kan hjælpe dig., Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat