Brev

Aahhhh shit man jeg er vild med en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt naturligt og det er dejligt at være forelsket! Og I behøver jo ikke sige det til nogen hvis I ikke har lyst. Jeg havde selv en pigekæreste da jeg var 13. Vi holdt det hemmeligt for det havde vi det bedst med og det var ikke spor svært. Vi ku jo sagtens holde i hånd og kysse lidt for det gjorde de andre piger jo også og det var der ikke nogen der tog sig af. Og vi ku sove sammen for vores forældre troede jo bare vi sov sammen som veninder og ku jo ikke vide vi sov sammen på kærestevis. Men det gik over og jeg fandt ud af det var bare en fase. Men det var skønt så længe det stod på. Så spørg da din veninde engang I er alene om ikke I skal være kærester! Og så kan I aftale om I skal være åbne om det eller bare være det i det skjulte – det kan man altså godt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat