Brev

Kærestesorg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå at du føler dig brugt, det er heller ikke en særlig rar situation som drengen der sætter dig i. Det bedste du kan gøre er at prøve dit bedste på at komme videre, slet ham fra din telefon. Det kan godt være du stadig ser ham hver dag, men hvis han ikke kan kontakte dig, så føler du også at du bliver mere “fri” fra ham. Du er 15 år og burde bare nyde livet, tag livet en dag af gangen og det hele skal nok gå, jeg har prøvet noget lignende og kan godt se at det er hårdt, men du bliver nødt til at rette ryggen og prøve dit bedste på at komme videre :))

  • Puf den magiske drage, Dreng, 17 år

jeg syndes måske du skulle gøre noget ved det hvis han gør det sig det til nogen eller blok ham og ignorerer ham og hvis det ikke lykkes så tal med hans kæreste og så kan du be ham om at lad dig være jeg håber det virker

  • Anonym, Pige, 11 år

Du fortjener bedre end det her!! Han ved ikke hvad han vil, fordi han er umoden og opmærksomhedskævende. Du fortjener bedre! ER sikker på du en sød pige, der tænker meget på andre og elsker fra hele sit hjerte. Jeg forstår at det gør ondt. Jeg har prøvet noget ligende. Du kommer igennem det her, og du bliver stærkere! Husk at sige fra og konfrontere ham. Ikke lad ham bruge dig, fordi du er god nok uden ham.

  • sus, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat