Brev

Yndlingsdatter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

fortæl din mor om hvordan du har det hun vil sikkert respektere dig <3

  • anonym pige 9 år, Pige, 9 år

Du kan spørge din mor hvorfor og hvad du kan gøre bedre. Det er ikke okay at vælge det ene barn frem for det andet, og da slet ikke dine forældre. Du kan tale med dem, og ikke bare dem men din søster også og spørge hvorfor at hun er “yndlings barn” og du ikke er.

  • En pige med en mening, Pige, 16 år

Kære pige på 15 jeg er virkelig ked af at høre det der er sket. Måske kunne du prøve at snakke med din far eller en god ven eller veninde? Har det på præcis samme måde som dig bortset fra at jeg heller ikke er min “fars pige” og føler virkelig med dig og jeg vil gerne hjælpe dig så godt jeg kan. Det er super at du skriver herind.

Måske kunne du prøve at tale med finmotorikken om det sige til hende at du er ked af det for at du så den besked på hendes Ipad. Eller ganske enkelt bare sige “ mor jeg har brug for at snakke Alene” du skal dige hvad du føler og tænker du behøver heller ikke nævne du har skrevet til BørneTelefonen hvis du ikke har lyst.
Det hele skal nok gå.

Prøv at lave en det gode og det dårlige ved at snakke med din mor liste. Eller måske anede hun ikke at du havde det sådan. Men uanset hvad der sker er der sikkert en masse mennesker der rigtig gerne vil hjælpe dig inklusiv os på børnetelefonen.

Håber at du kan bruge mine råd.
Kærlig hilsen Mig

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat