Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min brors nye kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har ikke prøvet det samme men min store bror har ogs en kæreste(16) de er sammen hele tiden og i starten synes jeg ogs at hans kæreste var mega irrternde men nu hvor jeg kender hende bedre er hun rigtig sød og jeg får ogs ting af hende du skal bare lære hende bedre og kende

  • Anonym

Ja kender det godt. Min storebror er 16 og vi har jo vores ups and downs. Selvfølgelig skændes vi så det braver indimellem men vi har også rigtig gode stunder hvor vi snakker godt og hygger. Han har så fået en kæreste og jeg har også lissom den følese som du har, at hun på en måde stjæler ham fra mig. Vi kan ikke bare gøre noget som før for han skal altid lige være sammen med hende. Her for nylig hvor vores forældre skulle noget havde jeg glædet mig til at mig og min storebror skulle være sammen og spille spil men så kom hun og jeg hørte han sagde til hende at hun bare skulle gå ind på hans væresle og klæde sig af og så kom han når han lige havde været på toilet. Der blev jeg sygt jalux for det er jo godt nok ikke sådan noget jeg har med min storebror men jeg følte lissom jeg blev lukket ude for at de kunne ha det der du ved nok sammen. jo, jeg kender det godt.

  • Q, Pige, 14 år

Hey min bror har også en kæreste, men jeg har et fint forhold til hende og synes godt om hende. Dog er der en større alderesforskel på min bror og jeg (12år) end dig og din bror. Jeg kan godt forstå følelsen af at “hun tager din bror fra dig”,. Du skriver at hun kommer med nedladende kommentar selvom i ikke kender hinanden så godt. Hold da op hun lyder ærligt talt lidt som en bitch…
Dine forældre ved også at du ikke synes specielt godt om hende, måske har de det på samme måde? Hvis jeg var dig ville prøve nogen af de her ting af:

1. Ikke tage det så tungt, og joke med hende
Nu ved jeg ikke om du er typen der kan lide ironi, men hvis du er skal du helt klart udnytte det. Din bros kæreste virker som en som nok ikke tænker før hun åbner munden, du kan prøve at joke lidt med hende, giv hende noget af hendes egen medicin. Måske har hun forsøgt at komme tættere på dig, men er i stedet virket som en bitch ved et uheld.

2. Lev med det
Det er så den trælse. Nogen gange må man bare leve med det. Du kan håbe på at de slår op.

3. Tag en seriøs snak med din bror eller skriv en besked
Den her er lidt tricky. Når du skriver beskeden skal du IKKE hentyde til at du er “jaloux”. Skriv /sig noget med at du gerne vil lære hans kæreste bedre at kende, men du føler at i er kommet skævt ind på hinanden, og nævn det med de nedadende kommentarer. Han vil nok snakke med hende om det, og det kan være at hun bliver glad for at du vil lære hende at kende eller in best case, at hun unskylder for sin opførelsel.

4. Vær sød
Spørg om kæresten vil være med til at spille et spil eller sådan noget, se bort fra hendes opførsel, måske arrangere en dag hvor i tager et sted hen måske hjemme ved dem, så kan du også lære hende bedre at kende.

  • girly håber du finder ud af det, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat