Brev

Vape

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ikke sig det til dine forældre. De bliver bare sure og der kommer ikke noget godt ud af det. Jeg støtter op om at du har vapet fordi man lever kun 1 gang.

  • Anonym

Alright vi alle har gjort gjort dumme ting som vi fortryder. Dog er 4-8 sug ligeså skadeligt som at spise et enkelt stykke chokolade. Så tvivler på at det noget du skal gå og være bekymret over.

Min vurdering ville være at du ikke behøvede at sige noget til dine forældre det vil nok ikke gøre nogen gavn.

  • X, 18 år

Kære dig
Det er selvfølgelig op til dig selv, men jeg havde sagt det, også selvom det er svært, og det kommer da også lidt an på, hvordan dine forældre er.
Men jeg tror, at uanset hvor sure de bliver, så bliver du helt sikkert lettet, over ikke at gå rundt med en hemmelighed længere. Jeg siger ikke, at man skal fortælle alt, men jeg tror, det ville være rart at dele sådan noget med dine forældre.

Kram fra mig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat