Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sur på min søster

Hej jeg er en pige på tolv år

Fortalt kort flyttede min mor og jeg ud på en gård. Min mor blev gift og jeg fik tre papsøstre 😊 sådan set fint nok. Lidt inden vi flyttede, begyndte vi jo at komme på besøg.

Min mors mand havde så heste. Jeg så en sød islænder. Han manglede selvtillid og kærlighed. Jeg mødte en hest, der var bange og ikke engang turde gå ud af sin boks, når han først var derinde.

Min dilemma er så at min ældste søster (hende der ejer hesten) ikke rider ham ordentligt. Altså jeg har redet og taget ansvar for hendes hest i snart fem år.

Når min mor eller far siger “xxx kommer på besøg i dag” så siger min mund “yaayyy” men min hjerne siger “åh nej hun skal ikke ud og ride vel?!” Jeg er så irriteret over, at jeg har det sådan.

Kan i ikke give mig nogle tricks til at takle det? Selvfølgelig er min søster en dejlig pige og sød, men jeg kommer bare til at tænke sådan

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg kan godt forstå din situation. Hvis jeg var dig ville jeg bare sige det til hende og prøve at hjælpe hende. Men endelig ikke få hende til at tro det er et angreb. Håber det kunne bruges til noget.
Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

Synes du skal sige det til dine mor eller papfar. Og måske sig det til hende selv at hun gør hesten bange osv så hun måske selv kan tage persepektiv.

  • Jaja, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat