Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skilsmisse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
jeg havde det helt på sammen måde.. jeg græd tit når jeg var ved min far og jeg sys bare alt var noget lort..:( på et tidspunkt blev mig og min far meget uvenner, jeg kunne ikke holde ud at være der mer.. så jeg skrev med det samme til min mor, hun forstod det selvfølgelig. hun skrev jeg skulle pakke mine ting og så ville hun hente mig, jeg var ved min mor i et par uger da jeg så skulle hjem til min far sagde han også undskyld. nu bor jeg 4 dage ved min far og 9 dage ved min mor. du skal bare vide du er ikke alene og start med at snakke med din bedste veninde, hvis det er fordi du har nogle små problemer med din far så fortæl dem til din mor, selvom det er lidt svært i starten så bliver du nød til at tænke på at du skal have det bedre og tænke på dig selv. håber det kunne hjælpe<33

  • det skal nok gå, Pige, 16 år

Jeg er 13år og mine forældre blev også skilt da jeg var 12år, jeg har/havde det næsten ligesom dig bortset fra jeg kun vil være hos min far og jeg ved ikke hvorfor, min søster er flyttet fast hos min mor og jeg kunne godt tænke mig at bo fast hos min far, det har specielt ikke noget at gøre med jeg ikke elsker min mor, jeg vil bare helst bo hos min far, og sådan har mange det, at de helst vil bo hos nogle end de vil bo hos den anden, og det er helt okay at have det sådan, man kommer over det gennem tiden. Jeg kan godt forstå du er ked af det og ikke kan sove fordi det bare kører rundt og rundt i det hoved at de er blevet skilt. og det er helt naturligt at havde det sådan men gennem det næste stykke tid for du det bedre, hvis det er muligt så prøv at snakke med din mor eller far om hvordan du har det eller måske en veninde eller ven, ser du jeg snakkede men psykolog som hjalp mig gennem det og fandt trøst hos min bedste veninde.

  • pige2005, Pige, 13 år

Hej….
Forstår dig godt har det selv lidt på samme måde…
Håber du finder ud af noget, for det dumt at spilde hele ens liv på at være ked..
Hilsen en pige på 16 år

  • Pige på 16 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat