Brev

mine forældre skændes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal lade vær’ med at aflyse dine venners aftaler, for det er det der kan få dig til at grine igen, selvom du er i en svær tid.. Fortæl en god ven hvorfor du ikke respekterer dine aftaler, og det med dine forældre (hvis du vil, og du kan stole på personen!)
– Ellers syntes jeg bare du skal fortælle dine forældre at du hader når de skændes, og os gør dig virkelig ked af det.. Men hvis dine forældre vil skilles.. Så syntes jeg du skal give dem lov til det, bare de ikke skændes er fint.. Og ved godt det sværdt, men det er løsningen med sådan nogle problemer.. Hvis der er gået nogle uger hvor de har været vær for sig, tror jeg os at de finder ud ad måske gå tilbage til hinanden, og hvis ikke…. Lidt ærligeligt, men heller de har det godt, end at skændes.. <3

  • AnonymHjælp, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat