Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine forældre hader muslimer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa med digsa, seriøst man. Da jeg læste dette var jeg tom for ord seriøst. synes du skal snige dig tf ud den dag i skal besøge den moske, bare sig du vil i skole for det tror jeg ik dine forældre kan stoppe dig, eller fortæl det til dine lærer for så tror jeg hun vil tage en snak med dine forældre. på et tidspunkt blev jeg så irriteret på mine forældre at jeg tog hjem til min mormor og boede det er i nogle dage.

  • vindue, Pige, 15 år

Hej.
Jeg forstår udmærket godt din frustration! Du skal have lov til at mene hvad du vil. Dine forældre bør ikke forbyde dig at være samme med visse personer. Mine forældre har samme holdning, men jeg må gerne være sammen med muslimer.
Har du overvejet at snakke med dine bedsteforældre om det? Ellers dine lærere kunne måske være en god ide. Jeg snakker tit med min mormor og morfar om problemer jeg har. Det er nemmere, synes jeg.
Men hvis du nu ikke får dem overtalt vil jeg ikke selv anbefale at snige dig ud. Det ville måske ødelægge tilliden mellem jer. Så må man bide i det sure æble og blive hjemme. Jeg forstår godt at det super nederen, da man gerne vil prøve at opleve noget andet kultur, især når ens venner, er en del af den kultur.
Men er det det værd at satse? En enkelt dag som muslim eller måske at ødelægge en tillid. Det synes jeg du bør overveje.
Håber du finder ud af noget!
Knus herfra “Kasper”

  • Kasper, Dreng, 14 år

Hvor er jeg glad for, at du netop ikke er enig med dine forældre, for vi er alle sammen mennesker, og vi har friheden til at være dem, vi er – uanset religion, hudfarve, seksualitet, udseende og personlighed. Derfor er det nogle helt forkerte fordomme, dine forældre har, og jeg er så glad for, at du har et andet menneskesyn! Fortsæt endelig med det, for det, du gør, er det rigtige. I din situation med turen ved jeg ikke, hvad der er bedst for dig at gøre, men dine forældre må aldrig ændre din holdning, for de ser helt forkert på det. Nu ved jeg ikke, hvordan dit forhold til dine forældre ellers er, så det er svært at sige, om det er bedst at tage med på turen eller ej. Men det lyder virkelig som en god tur, og det, at vi kan have et åbent og nysgerrigt sind til forskelligheder giver så meget mening, og det er netop vores forskelligheder, der gør livet fantastisk. Stå ved dig selv og dine holdninger! Man kan ikke dømme et menneske ud fra religion, det er tosset. Selvom mit svar ikke helt løste, om du skal med på turen, ville jeg bare lige støtte dig i dine holdninger, for de er helt rigtige! Du kan tale med en voksen fra din skole om problemet 🙂 Håber det hjalp (eller dine bedsteforældre eller andre, der kan hjælpe).

  • C17372, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat