Brev

Mine forældre er skilt

Hej Jeg hedder xx

Mine forældre er skilt

Og det er rigtig hårdt.

Han er sur og ked af det hele tiden.

Når jeg faktisk er glad

mener alle mig hele tiden om

at jeg Forældre som er Skilt.

Det er ikke altid det hjælper

at sige det til nogen .

Men jeg håber i kan hjælpe mig.

Knus xx

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

jeg kender godt følsen jeg har levet med at mine forældre var skilt siden jeg var 1 år nogen gange blir jeg mega ked af det når folk de hele tiden sir hvordan er det er være skilt savner du ikke hele tiden dine forældre nogen gange vil jeg bare gerne kunne stoppe tiden og bare være i fred men når det sker lukker jeg bare øjne og bare lader som om der ikke var nogen der spurte mig og du skal bare vide at du ikke er den endeste der har det sådan😁

  • clara, Pige, 9 år

Det er mine forældre også

  • Natasja, Pige, 11 år

Hej XX.

Mine forældre blev skilt da jeg var 12 år gammel.

Jeg forstår godt de følelser du må have inden i. Selvfølgelig gør det ondt når mor og far ikke føler det samme for hinanden mere, og ens familie der lidt deler sig op i to, det er noget af det sværeste man kan gå igennem.

Jeg forstår godt det med, at nogen gange hjælper det ikke at snakke om det, nogen gange kan men for eksempel føle, at dem man siger det til ikke helt forstår en alligevel.

Hvis du har nogen søskende, ville jeg virkelig anbefale dig at snakke med dem om det, fordi det er noget du gennemgår med dem som familie, hvis du har nogen søskende selvfølgelig.

Du kan også snakke med din mor og far om hvordan du har det, ikke at du skal bede dem om at finde sammen igen, men bare fortælle dem hvordan du har det med det at de nu er skilt. Dine forældre synes højest sandsynligt også, at det er underligt og ubehageligt, og de ville helt sikkert godt kunne sætte sig i dit sted.

Og ikke nu men om noget tid, bliver det normalt for jer og i skal nok komme til et tidspunkt hvor alle har det godt med beslutningen, selvfølgelig ser det meget trist og mørkt ud lige nu. Men jeg lover dig, at du og din familie nok skal få det godt igen.

Kh pigen der stadig tydeligt husker da det skete for hende selv <3

  • N#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat