Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min mor overtræder mine grænser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej min ven.

Du skal slet ikke være ked af, at have lidt ekstra på maven. Det er meget normalt, da det er her vores største fedtdepot finder sig, og de fleste mennesker har lidt ekstra der.
Når det så er sagt, er det ikke okay, at din mor kommer med disse kommentare.
Den bedste måde, at få problemet løst på er, at konfrontere din mor med det.
Sig, at du ikke synes det er okay, at hun siger det, og at det gør dig meget ked af det. Sig hvordan du har det, og hvordan det får dig til at føle. Læg ikke skjul på noget.
Jeg er sikker på, at din mor ikke mener noget ondt med det. Det er typisk voksenhumor, at give hentydninger til, at man har lidt ekstra, men det er stadigvæk ikke okay.
Alt held og lykke herfra.

  • Den lille hjælper, Dreng, 18 år

Syntes du skal tage en snak med din mor om hvordan du har det!!
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år

Selvom din mor siger det hin siger så skal du fortælle hende at du har det godt med dig selv men hun ødelægger din selvtillid ved at sige de ting! Selvom det kan være svært så gør det inden du for det dårligt med dig selv

  • Lol, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat