Brev

Min lilebror slår mig

Jeg har en lilebror som river slår og sparker mig.

Jeg snakker også med min far og mor om det men de mener jeg selv er uden om det når jeg skubber ham væk og fordi de ikke ser konflikterne siger de at jeg gø’er same.

på det seneste har jeg ikke kune klarer det og har slået ham væk.

Hved godt det ikke er Got at slår men kan ikke Hole til mere.

Er der nogen der kan hjelpe mig

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej har selv prøvet noget magen til og ens forældre siger det til den der drillet og de bliver bare ved det du kunne prøve at gøre er at lade vær med at gøre noget bare sig til din bror at han skal stoppe og lade ham være og så syntes han ikke det er sjovt mere og skal han nok stoppe bare lad ham være næste gang

Håber dette kunne hjælpe

  • Pige på 12 år, Pige, 12 år

Det er rigtig vigtigt, at du snakker med dine forældre om det. Du skriver godt nok, at de ikke lytter/ er opmærksomme på jeres konflikter. Jeg synes du skal fortælle dem, hvor meget det går dig på, og du ikke bryder dig om det.

  • Ønsker dig det bedste, Pige, 18 år

Hej dreng på 11.

Prøv at tage fat i din lille bror og snak med ham, når man opføre sig dårligt kan det typisk ske at der lægger noget bagved det. Spørg ham om han har det godt. Fortæl ham også at det på ingen måde er okay at slå og det faktisk gør dig trist til mode.
– Bed dine forældre om hjælp til at takle problemet fortæl dem hvad du føler.

  • Natascha, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat