Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke få g-streng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske du kan lave en aftale om at købe noget af dit tøj selv. Du kan måske få tøjpenge eller en avistjans eller noget. Hvis du selv har købt g-strenge smider din mor dem sikkert ikke ligefrem ud. Men du skal også vide det godt kan tage noget tid at vænne sig til at gå med. Jeg var også 13 da jeg begyndte men jeg synes den gled op i revnen eller i anus hele tiden så jeg gik og trak ud i den hele tiden. Indtil en veninde sagde til mig: Altså ikke for noget men det ser altså ikke så sexy ud at du går og piller dig i røven hele tiden. Så holdt jeg op!! Og nu har jeg vænnet mig til at gå med g-streng.

  • Jeg er anonym, Pige, 15 år

Hej du. Jeg har faktisk selv været i din situation, dog sagde min mor bare at det var klamt at gå med g-streng. Jeg har dog fået lov till at gå med det nu. Jeg synes måske også at 13 er lidt tidligt, så jeg kan godt forstå den mor, men jeg ved godt at det er mega træls så jeg vil gerne give nogle råd. Sådan jeg gjorde var at jeg købte nogen selv, og viste hende dem med det samme, om så hun ville bliver sur. Jeg gik ikke og spurgte efter det, jeg sagde mere “jeg skal have købt nogle flere g-strenge” og sådan noget. Efter 2 måneder begyndte kun at være ok med det. Jeg må indrømme at jeg også gik lidt i forsvarsmode når hun sagde det var klamt. Prøv at sig alle går med det og at du ikke vil skille dig ud. 😉

Håber det hjalp en smule.

  • Anonym, Pige, 16 år

Da jeg begyndte at få soveaftaler med nogen søde veninder ville jeg også gerne have g-streng på til lejligheden. Min mor var imod men jeg brugte også den som flere ovenfor skriver: Aj, mor, alle de andre går med g-streng! Det var løgn og latin men forældre er bare så bange for at deres børn skal være anderledes end alle andre og så fik jeg lov. Den kan du sagtens bruge!

  • RF, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat