Brev

Langdistance forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er en rigtig god ide at spørge ham om billeder, Skype osv. Til mig lyder det som om at i har et “SMS forhold”. Det kunne jo være at han var en helt anden person i virkeligheden? For en hver kan jo bare skrive en besked, og sende den. Derfor skal du snakke med ham, lære ham bedre og kende indtil du føler dig 100% tryg. Og til det med din mor, hvis i virkelig har et tæt forhold så skal du også turde at sige sådan nogen ting! Dine forældre/ din mor vil dig det bedste, derfor kræver det ærlighed. Tænk grundigt over det, og mange gange held og lykke 🙂

  • Cookie, 13 år

Hej.. Pige på 12. Altså Jeg syntes Du skal kaste dig ud i det Og se Hvad din mor siger til det. Det jo bedst Hvis man ikke går Og har noget der plager en 🙂 Og du sagde selv Han ikke var så Fremmed mere, så… 🙂 og ikke tænk På at din mor siger “Jamen Jeg syntes Ikke du skal snakke med ham. Fordi man må ikke snakke med fremmede” osv. fordi Man ved jo aldrig Hvad de vil sige til sådan noget..så ja bare kast dig ud i det og Lad resten Gøre sig selv..:D Kh S….

  • SaraZ, 10 år

Kære pige på 12-13 år

Jeg har det på samme måde, min kæreste bor på Sjælland og jeg bor på Jylland. Og vi har snakket med billede på, og det kan jeg anbefale at du også gør. Fordi så kan du se ham i virkeligheden og se om det er sandt det med hans alder. Håber det hjalp ?

Mvh TheBoy

  • TheBoy, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat