Brev

Jeg stoler ikke på nogen.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kommentaren er slettet af Børnetelefonen.

  • Anonymous, 1 år

Jeg kan desværre ikke en magisk løsning på dit problem, men jeg vil bare sige, at jeg håber, at det bliver bedre en dag. Livet er bare uretfærdigt nogle gange, men det skal nok vende en dag.

  • ingen, 13 år

Hej pige på 14 år.
Jeg har fuld forståelse for dig. Jeg har selv Været igennem det samme. Jeg kunne næsten heller ikke stole på nogen. Jeg ved hvordan du har og det føltes rigtig skidt. Jeg gik ud på skolens toilet og græd hver dag, fordi jeg følte mig ligegyldig. Jeg har et par råd til dig, som jeg fik af da jeg havde det som dig.
– hvis dunkle allerede er der selv, så bare skal du bare Være der. Det kan få andre til at syntes nedre om dig, og dermed vil Være mere sammen med og overholde aftaler.
– hvis du virkeligt har det slemt med det, skal du ( hvis du har lyst ) gå til en psykolog. De hjælper med at få sat alle din tanker og følelser på plads.
– hvis du ikke gør noget, tager det dårlige over. Det må du ikke lade det gøre
Hvis du gør det kan du risikere at skulle kæmpe med det i lang tid. Så su skal gøre noget.
Jeg stoler på dig. Held og lykke

Kh pige på 12 år

  • tryghed, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat