Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg stoler ikke på nogen.

Hej, jeg er en pige på 14 år.

 

Jeg føler, at jeg slet ikke kan stole på nogen, og sådan har jeg haft det i de sidste cirka 7 år. Jeg har kun få venner og få familiemedlemmer, som jeg ved/tror altid vil være der for mig, hvis jeg har brug for nogen at tale med, men de har enten ikke tid til at tale med mig, når det er, eller også gider de ikke og vil mig have til at gå eller tale om mindre vigtige ting om dem selv. Det er også bare svært at finde et godt tidspunkt at tale med folk på.

 

Jeg er blandt meget andet også blevet mobbet meget i skolen og føler mig meget ude af klassens fællesskab. Folk glemmer tit helt, at jeg findes, og de virker ligeglade med mig eller som om de synes, at jeg er enormt sær. Jeg bliver også tit holdt udenfor, og jeg tror bare, at jeg altid vil blive behandlet dårligt og fortalt løgne om.

 

Jeg har også svært ved at tale med mine veninder og familie, fordi jeg føler mig helt ligegyldig for dem, og mine veninder taler altid udenom. På grund af en masse ting, føler jeg mig også meget langt fra tryk ved at tale om personlige ting med folk, selv mine bedste veninder, der ellers er meget tætte.

 

Jeg har før oplevet, at andre også synes, det er sært, at jeg ikke føler, at jeg kan stole på nogen, men er det så mærkeligt? Jeg er bare vand til, at det er sådan det er, og at det måske også er bedst sådan. Jeg føler mig også lidt trykkere ved ikke at stole på nogen.

 

Vær sød at hjælpe mig
og på forhånd tak.

Pige
Svar fra andre

Børn

Kommentaren er slettet af Børnetelefonen.

  • Anonymous, 1 år

Jeg kan desværre ikke en magisk løsning på dit problem, men jeg vil bare sige, at jeg håber, at det bliver bedre en dag. Livet er bare uretfærdigt nogle gange, men det skal nok vende en dag.

  • ingen, 13 år

Hej pige på 14 år.
Jeg har fuld forståelse for dig. Jeg har selv Været igennem det samme. Jeg kunne næsten heller ikke stole på nogen. Jeg ved hvordan du har og det føltes rigtig skidt. Jeg gik ud på skolens toilet og græd hver dag, fordi jeg følte mig ligegyldig. Jeg har et par råd til dig, som jeg fik af da jeg havde det som dig.
– hvis dunkle allerede er der selv, så bare skal du bare Være der. Det kan få andre til at syntes nedre om dig, og dermed vil Være mere sammen med og overholde aftaler.
– hvis du virkeligt har det slemt med det, skal du ( hvis du har lyst ) gå til en psykolog. De hjælper med at få sat alle din tanker og følelser på plads.
– hvis du ikke gør noget, tager det dårlige over. Det må du ikke lade det gøre
Hvis du gør det kan du risikere at skulle kæmpe med det i lang tid. Så su skal gøre noget.
Jeg stoler på dig. Held og lykke

Kh pige på 12 år

  • tryghed, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat