Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan altså godt høre jer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa:)

Kan det måske være, at de tror du sover? Hvis det er sådan kan du, når du hører de går igang igen, prøve at gå på toilet, eller bare lade som om du går på toilet? Altså bare så de ved at du er vågen…

Hvis det ikke er problemet kan du også, som den anden sagde hører musik eller lydbog…
Jeg har også et problem med min far larmer super meget når han spiser (haha ikke så meget det samme, men jeg har autisme så er ret følsom over for lyde) så er bare begyndt på at høre rock musik på fuld skru så jeg ikke lægger mærke til det og endnu bedre er at det er godt musik:D hvis du nu ikke er til rock, så er jeg sikker på andet musik virker ligeså fint

  • Nancy, Genderqueer, 14 år

Som en skriver skal man da enlig bare være glad over atens forældre har sex med hinanden. Det må jo betyde de holder af hinanden og så er der jo mindre risiko for at de skal blive skildt. Jeg har ikke hørt mine forældre ha sex men de kysser da tit hinanden så tror da de har og tror bestemt heller ikke de skal skilles. Derimod hører jeg af og til min storesøster. Hun er 16 og vi har værelser i kælderen og jeg kan altfor tydeligt høre når hun får den store tur inde ved siden af af en eller anden dreng. Men som en siger så tager jeg bare musik i ørene hvis hun bliver for støjene og så sjenerer det ikke for meget. Et råd til dig!

  • no name sister, Pige, 13 år

Hey girl.
Jeg har også været på det punkt, men jeg sagde det helt lige ud til mine forældre, at jeg ikke syntes at det var nice at overhøre dem.
Jeg spurgte om de måske ville prøve at være lidt mere stille, og det svarede de ja til. Siden har jeg ikke hørt noget fra deres soveværelse af.
Bare vær ærlig over for dem. Det mit bedste råd

  • M, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat