Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan fortælle jeg mine forældre jeg er gay

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 12.

Jeg forstår det godt, vores samfund har det med at gøre det til en stor ting man skal “springe ud” og fortælle alle det. Men det er jo enlig ikke en særlig stor ting, du kan bare godt lide drenge. Hvad med at du sender en besked til din mor hvor du skriver “Hej mor, bare så du ved det så kan jeg godt lide drenge”.

På den måde viser du at det ikke ikke er en stor ting og så bliver der ikke en pinlig situation. Jeg ønsker dig alt det bedste i livet:)

  • Bdnsn, Dreng, 16 år

Hej dreng på 12 år!

Det kan være lidt nervepirrende at sige til sine forældre at man er til det samme køn, som en selv, men mit bedste råd er at tage det stille og roligt. Du kan for eksempel starte ud med at fortælle det til en af dine forældre (mor eller far) som du føler dig mest tilpas med. Derefter kan du tage en snak med begge. Jeg håber at de tager godt imod at du er til det samme køn og jeg synes det er mega sejt af dig!

Jeg ønsker det bedste held med dig! <3

  • Pige på 16 år, 16 år

Hej
Der er jo ikke noget pinligt over det, at du er til drenge. Det helle bliver bare nemmere af at, dine forældre ikke har noget i mod gays. Grundet din onkel er gay!

Du behøves ikke lave det kæmpe “spring ud”, især når du føler det kan blive pinligt når du siger det til dine forældre. Du kan bare skrive til dem i en besked “Hej mor/far så du ved det, kan jeg godt lide drenge” – det ikke noget stort, samt du ikke får følsen af pinlighed.

Håber alt går vel – held og lykke
Kh C (biseksuel pige)

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat