Brev

Hjælp mine forældre er ik sammen med mig

Hej jeg er en pige på 10 år..

 

Jeg Elsker mine forældre..men laver aldrig noget med mig..De setter ikke sig ned og tegner eller, spiller spil…

 

Det rigtig hårdt fordi jeg kun sidder og ser tv

håber i vil hjælpe mig..❤?

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej du!

Det lyder da lidt trist. Jeg tror, det ville have rigtig stor betydning for dine forældre, hvis du sagde det til dem. Dine forældre elsker dig selvfølgelig, og vil garanteret gerne tilbringe tid med dig. Måske du kan spørge dem, om ikke I kan lave noget sammen en weekend?
Det behøver ikke være noget helt vildt. Bare spørg din far, om ikke du må hjælpe med at lave mad eller noget andet. Måske har dine forældre en meget travl hverdag, og har svært ved at få tid til at sætte sig ned og f.eks. tegne. Så kan du hjælpe dem lidt, og samtidig tilbringe lidt tid med dem. Jeg synes i hvert fald, at du skal fortælle dem det 🙂

  • DetSkalNokGåDu, 18 år

Hej<3
Jeg er sikker på dine forældre elsker dig mega højt og kun vil dig det aller bedste. Måske er de bare ikke klar over hvordan du rigtig har det med det? Du kunne prøve at snakke med dem om det, måske når i spiser aftensmad? Hvis ikke det hjælper kunne du skrive en seddel om hvordan du har det og at du gerne vil snakke mere med dem?

Håber det ender godt<3
Hilsen mig...

  • I, 12 år

hej, jeg syntes du skal som skrevet længere oppe lægge en tegning, eller en lille hilsen. eks. på computeren, fordi så vil de højst sandsynligt gå hen og sige tak eller “føler du det sådan” til dig, og på den måde vil de ligge mere mærke til dig.

håber du finder en løsning

  • 123454321, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat