Brev

Har set mine forældre have sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 10,
Jeg forstår dig virkelig godt, og også din tristhed. Det er ikke Ok, hvis de har sex foran uden de gær noget ved det! Jeg synes du skal prøve at snakke med en voksen om det, og hvis du tør, så snak med din mor om det, og sig at det gør dig utilpas og det ikke er rart. Du kan evt. spørge om de ikke kan gøre det mens du ikke er hjemme. Der er ingen der bør udsættes for krænkenser!
Kh mig
Ps håber det hjalp

  • Mig, Pige, 12 år

Hej pige på 10 år. jeg kan vildt godt forstå dig for har selv prøvet det. Min mor og hendes kæreste havde sex og jeg hørte alt og jeg blev vildt mærkelig til pas og det stod på i lang tid men til sidst sagde jeg det til min mor og hun forstod godt at det var ubehageligt for mig og det har hjulpet meget jeg ved selvfølgelig godt det kan være vildt svært men tro mig det hjælper ps håber det hjalp

  • Hjælperen, Pige, 12 år

Hej pige på 10.
Jeg kan sagtens forstå at du synes at det er akavet og mærkeligt at se din mor og papfar have sex. Jeg har også set mine forældre have sex, da jeg ca var på din alder, og jeg synes også at det var MEGET mærkeligt. Men man skal bare huske at det altså er helt normalt at voksne har sex. Prøv at tal’ med din mor selvom det er akavet, og fortæl at du synes det er krænkende? Og det er jo absolut heller ikke ok hvis de ligefrem gør det foran dig og dine søskende!!Men bare rolig, på et eller andet tidspunkt glemmer du det også fylder det ikke mere i din hverdag. Håber virkelig at mit råd hjælper😊

  • Pige på 12 snart 13, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat