Brev

Har brug for hjælp hurtigt!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare sig det til dine forældre lige meget hvad jeg at de ville tilgive dig

  • Anonymous, Dreng, 12 år

Hej.
Jeg har også haft et problem lignende med snapchat også.
Det jeg gjorde var at jeg skyndte mig at slette appen igen så mine forældre ikke så det. Men det jeg syndes at du skal gøre det er at du skal sige til dine andre venner at du har lavet en snapchat profil uden at have fået lov. Og at de ikke må fortælle det til dine forældre.
vh …

  • BearDK, Dreng, 15 år

Hvis du forklarer overfor dine forældre hvad snapchat er og hvordan det får dit sociale liv til at fungere, vil de måske kunne forstå det. Det vil betyde at du ikke skal holde det hemmeligt for dem, hvilket i længden også er det bedste, både for dig og dine forældre, da dette vil være med til at styrke jeres tillidsbånd. Hvis du vælger at fortælle dem det, må du understrege dine pointer i forhold til hvor vigtigt det er for dig og hvorfor du valgte at installere det.

Hvis du selv har svært ved at fortælle dine forældre det, kan du få en ældre veninde eller storesøster til at hjælpe dig, med at forklare hvad det er.

Dog ved jeg ikke hvordan dine forældre er, så hvis de er helt umulige at snakke med om dette, synes jeg, du skal fortælle dine veninder, at det er vigtigt de ikke nævner dette, da dine forældre er meget i mod dette.

  • Gymnasie_studerende18, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat