Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har brug for hjælp hurtigt!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du forklarer overfor dine forældre hvad snapchat er og hvordan det får dit sociale liv til at fungere, vil de måske kunne forstå det. Det vil betyde at du ikke skal holde det hemmeligt for dem, hvilket i længden også er det bedste, både for dig og dine forældre, da dette vil være med til at styrke jeres tillidsbånd. Hvis du vælger at fortælle dem det, må du understrege dine pointer i forhold til hvor vigtigt det er for dig og hvorfor du valgte at installere det.

Hvis du selv har svært ved at fortælle dine forældre det, kan du få en ældre veninde eller storesøster til at hjælpe dig, med at forklare hvad det er.

Dog ved jeg ikke hvordan dine forældre er, så hvis de er helt umulige at snakke med om dette, synes jeg, du skal fortælle dine veninder, at det er vigtigt de ikke nævner dette, da dine forældre er meget i mod dette.

  • Gymnasie_studerende18, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat