Brev

forældrene kigger mine sms´èr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du!
Du skal selvfølgelig skynde dig at sætte kode på din telefon, og dine forældre må ikke, hvad koden er! Udover det, er det VIRKELIG en stor krænkelse af dit privat liv, og det er i stor grad helt og igennem uacceptabelt. Derfor synes jeg, at du skal konfontere dine forældre og sige, at det skal stoppe lige med det samme. Jeg ved godt, at det kan være meget svært, men det er desværre nødvendigt. Sørg også altid for at have din telefon med dig overalt, hvis det er muligt. Altså, næsten lige meget, hvor du er, så hav de med dig. På den måde kan dine forældre ikke få fat i den, uden at bede dig om den, eller tage den fra dig, når du har den på dig. Det ville de nok ikke synes var så rart, og det ville måske så være lettere for dig, at sige nej.
Hel & lykke. 🙂

  • Anonymous, 18 år

Du bliver nødt til at snakke med dem om det eller snakke med nogle andre om det 😛 Det er det bedste råd jeg kan give.

  • Anonymous, 13 år

Kære pige på 12.
Jeg kan godt forstå hvorfor du syntes det er træls.. Men jeg tror kun dine forældre gøre det for at beskytte dig, jeg siger dog ikke at jeg syntes det er okay de gør det..men jeg forstår dem godt.. Jeg syntes du skal tage en lang snak med dine forældre og fortælle dem hvordan du har det, og for en sikkerheds skyld, så skift dit password på dine sociale medier. 😉
Fra pige på 13.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat