Brev

Familieproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg synes at du skal tale med dine forældre og sige at du ikke kan lide når de skændes og aftale at sige det sammen med din søster selvom du måske nok ikke er typen der siger ting direkte men gør det alligevel altså mine forældre skændes også tit og nogen gange alvorligt hvor de ikke taler med hindanen og smadre ting og min søster løber hjemmefra og de begge 2 vil skilles men de bliver nogen gange venner igen måske er de uvenner i en længere periode men det skal nok ordne sig med tiden ellers kan du fx sige det til dine bedste forældre eller andre familiemedlemmer som er tætte med dine forældre og de kunne måske tage en snak med dem

  • COOLCAT, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat