Brev

Falsk forældre kærelighed?

Min mor siger altid til min far
at hun elsker ham

men snakker skrald om ham til mig bag hans ryg om
hvor træt hun er af ham,
det går mig ret meget på.

Hvad gør jeg?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er enig med dig det er et godt råd.

  • Sofia, Pige, 11 år

Snak fks med jers trivseks person hvis i har sådan en eller en lære du stoler oå

  • Den forstående pige, Pige, 16 år

Min mor hader også min far og min bonus far men det er bare ikke alle som er skabt til at bo sammen min mor lever bare sammen med min bonus far, hun taler om hvornår hun skal smide ham ud og hvem hun så skal finde sammen med, og de har en dreng sammen som er min halv lille bror på 4, og jeg gider faktisk heller ikke at min mor snakker sådan der om min bonus far SELV ud om at jeg hader ham, men jeg spurgte hende om hun ikke kunne snakke med en anden om ham fordi jeg gad ikke høre om det, og nu snakker hun ikke om ham til mig mere

  • J, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.