Brev

Enebarn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har selv 2 store brødre og en lille søster.
Jeg synes slet ikke er du er en taber eller noget i den stil. min kæreste er selv enebarn og jeg synes jo han er fantastisk, Så ja la vær med at tænke af “folk” ikke kan lide dig pga du er enebarn, jeg er personligt helt lige glad med om man har søskende eller ej, og jeg tror der er mange der har det som mig. Men du skrev at du ikke syntes at det var sjovt men at det alligevel er fedt,så prøv at fokusere på de gode ting. Men husk at der er altid både ulemper og gode ting ved alt.

  • Sarah, Pige, 15 år

Hej er selv ene barn men så fik min mor en ny kæreste så nu har jeg en søster og en bror og jeg kunne godt føle det samme men jeg snakket med nogle venner om det og det hjalp så vis du vil kan du prøve det

  • Pige 10, Pige, 10 år

Hej !
Syntes slet ikke du er en taber!
Der er både fordele og ulemper ved at have søskende(jeg har en lillesøster)
Altså ens søskende kan godt være søde men samtidig kan de også være lidt irreterende og nogle gange ville jeg nærmest ønske jeg var enebarn(en fra min klasse har fx 11 søskende og hun syntes det er ret træls da hun kun har en søster)

Husk! Bare fordi du er enebarn er du ikke taber!

  • Anonym, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat