Brev

Bange for at miste min mor

Hej jeg er en pige på 12 år

jeg har været mega bange på det sidste

om at min mor vil dø på et tidspunkt

har dog også luge mistet min mormor i december

og min oldemor i april.

Så døden fylder meget i mit hoved på det sidste

og ved ik hvordan jeg skal snakke om det med nogen

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa søde dig❤️
Jeg har selv haft en masse angst og blandt andet været meget bange for at miste min mor.jeg var så langt nede så at jeg ik gik i skole i 5 måneder. Jeg gik hos en psykoterapeut og det hjælp mig rigtigt meget. Jeg er så glad for at min famile sagde at skal skulle ned til hende. Hun har seriøst redet mit liv. Jeg synes helt kaldt at du skal tale med nogen om det.
Alt held og Lykke til dig 😘😘

  • Alma, Pige, 13 år

Jeg hved hvor Dan det føles jeg har også døds angst mistede min farfar dag jeg have 7 og samme år mistede jeg min olde mor sidste sommer mistede jeg morfar og olde far så har det selv svært det er virkelig svært at finde en sykolog så prøv at snakke med sundheds plesken det hjalp meget og snakke med hende det hjælper og så meget ikke hele tiden ikke og lave noget v’er sammen med vinder og prøv og ha det sjovt og spørg din sundheds plejsken om du skal snakke med lægen sår hun kan finde en sygkolog

  • Pigen der er bange for døden, 11 år

Hej pige på 12 år.

Hvor er det godt at du spørger om hjælp når det er noget der fylder så meget. Jeg har faktisk også prøvet noget ligende. Da jeg var 10 fik min mor kræft, og jeg var så bange for at hun skulle dø af det. En ting der hjalp mig var at snakke med min lærer om det. Det synes jeg også at du skulle gøre. Fordi når man er bange for noget, kan det være rigtig godt at snakke med en voksen om det.

  • Stevie, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat