Brev

2 mødre

Hej jeg er en pige der er 10 år

Min mor er gift med en anden der også er min mor.

Der er mange der ikke kan forstå mig

hvordan de har kunne få mig

jeg kan ikke lide alle de spørgsmål de stiller mig.

Hjælp mig

Fra en pige på 10

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår dig godt. Jeg syntes at du skal spørge de andre hvorfor de stiller så mange spørgsmål for i er jo bare en normal familie.

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg ville ønske jeg havde to mødre… to der er mor! Perfekt! Alle de hyggesnakke og alle de sjovt ting man kan snakke om når de selv er det samme køn! Men jeg har det desværre ikke sådan med min mor men gid jeg havde… jeg forstår godt det ikke er sjovt <3 det okay at være ked af…. Du perfekt og i en hel normal familie

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Du skal huske, at der absolut ikke er noget galt ved at have to mødre. Men det er ikke alle børn som endnu forstår hvordan det fungerer, hvis man kun er vant til en far og en mor. Jeg tror ikke de stiller spørgsmål for at være onde eller drille dig. Måske bare for at prøve at forstå din familie.

Men uanset hvad, er det ikke dit ansvar at undervise andre i familiemønstre. Hvis du synes de andres spørgsmål er ubehagelige, så sig det til dem, og bed dem om ikke at spørge mere. Hvis de ikke forstår det, så få fat i en voksen/lærer, som kan tage sig af situationen.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat