Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre for at få en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Du kan møde en masse forskellige mennesker inde på Discord og andre spilplatformer. Her bliver man nemlig ikke dømt på omslaget, men på selve personligheden. Det er selvfølgelig vigtigt at vide, at man ikke taler med en 60 årig gammel mand, med dårlige intentioner. Det er vigtigt du også passer på, hvem du taler med, men det ved du nok godt i forevejen. Hvis du vil blive mere social i det virkelige liv, så find en hobby du går op i, for eksempel e-sport, spil osv. Find et sted hvor der afholdes noget lan party, e-sport- fritidaktivitet noget. Her kan du møde forskellige folk, endda også piger. Tal med dem, lær dem at kende, og jeg er sikker på nogle gerne vil i byen. Du kan sangtens gå hen til en gruppe folk, og tale med dem. Du skal ikke være nervøs! Byt telefonnummer og sociale medier med folk du møder, tal lidt med dem osv. Hvis du ser nogle du gerne vil tale med, så tal med dem. Simpelt. Du skal ikke være nervøs, glem alt det der nervøsitet, det er så ligemeget. Hvad er du nervøs over? Tal nu bare for fanden med dem. Tal med folk. Du kommer til at fortryde det, hvis du ikke gør.

  • y, Pige, 18 år

Hej

Først og fremmest vil jeg sige at det er vigtigt du er dig selv. Måske har du nogen venner, der kan hjælpe dig med at sige hej. Du kunne måske snakke med din lære om at du har lidt svært ved at komme ind i et venskab, fordi du er generet, og om hun/ham gerne vil hjælpe dig.

  • Den søde☺️, Dreng, 16 år

Måske kunne du prøve at få en online ven der bor i nærheden af dig og så kunne i en dag mødes og så tage i byen.

  • Dbjdbdn, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat