Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stjålet veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg ved godt det er svært at spørge om man må være med men det er næsten det endeste der virker. Hvis du ikke har lyst til det er det måske en ide og prøve nogle af de andre eller nogle fra parelelklassen?
Jeg håber at det hjalp.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Det her er en svær situation, og jeg har set folk, der har været der.
Men først og fremmest synes jeg, at du ikke skal være bange for, at de andre bagtaler dig. Det lyder som om at fordi du er bange, lukker du også dem ude.
Jeg vil virkelig ikke gøre dig ked af det:/ Plz don’t take this wrong.
Men der er altid nogen at være sammen med. Her er det desværre dig, der skal melde dig ind. For hvis du aldrig er med, tror de, at du ikke gider dem.
Jeg siger ikke, at du skal glemme din veninde, for ægte veninder er der altid for en. Men vær også sammen med nogle andre.
Men ellers så lav noget med klassen digitalt. Lav mad, se film eller bare snak.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejsa
Kan godt forstå det er en svær situation at stå i. Det er nok ikke nemt at kontakte sin veninde, hvis man føler hun ikke “gider” en længere, så hvad med at prøve at kontakte hende den nye, og spørge om hun ikke ville være sammen en dag.
Giv hende en en chance. Det kan være i klinger helt vildt godt sammen og hun er super sød. Hvis du har mod på det, kunne du måske fortælle hvordan du har det. Er helt sikker på hun forstår. Det kunne jo være hun kunne hjælpe dig lidt, ved at invitere dig med i nogle af hendes og din gamle venindes aftaler.
Håber du kan bruge mit råd

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat