Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak for dit svar!
Har nogen gange tænk over hvorfor jeg er alene. Men jeg har prøvet at komme ind/ være sammen med nogle andre. Men de ser mig ikke selvom jeg prøver at tale til dem.
Men nu har jeg valgt at skifte skole efter sommerferien, fordi jeg ikke rigtig havde nogen anden ide til at få det bedre. Mig og mine forældre var ude og kigge på den idag. Og der er ingen tvivl om det er det jeg vil. Tak!🥰🤗

  • Den fra brevet, Pige, 13 år

Altså jeg havde det på præcis samme måde og nu får jeg hjemmeundervisning og det hjælper virkelig meget men hvis du ikke må få hjemmeundervisning så er det godt at tale med lærerne og tro mig det bliver ikke akavet det er helt normalt at forældrene vil tale med lærerne så bare sig det til din mor 👌🏻 Hun og lærene vil bare sikkert hjælpe held og Lykke 👌🏻😁

  • D, Pige, 15 år

Hej pige på 13 år.
Jeg føler så meget med dig, jeg har ganske få venner, de er kikke tætte og er altid væk eller sammen med andre i frikvarterene. Jeg gider ikke at sige det til mine forældre da jeg ikke kan overskue at skulleskifte skole.
Jeg kender deres humor nogenlunde og prøver at få dem til at grine så de måske vil være mere sammen med mig, det hjælper ikke, de vender bare rundt og går.
Hvis du hører at de snakker om en tur i tivoli eller noget ligne. Kan du prøve at spørge om du må komme med.

Jeg har sagt det til mine forældre. De sagde det til lærene, jeg fik en meget bedre plads i klassen næste gang vi fik nye pladser.

Håber det hjalp<3

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat