Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at se om du kan blive tættere med din nye klasse, så du kan få et lige så godt fælleskab med dem. Og så hold kontakten med de gamle gutter og hæng ud med dem når du vil. Ellers bare fokuser på undervisningen og hvad der bliver sagt og sådan noget, i stedet for din gamle klasse.

Jeg tror det bedste og eneste du kan gøre er bare at give slip på tanken om at det ikke er som det plejer, men selvfølgelig også bare hænge ud med dem så meget du nu kan for at holde kontakten, og så prøve at have det godt med de nye mennesker du nu befinder dig med. Og så bare fokuserer på undervisningen, når der er undervisning, og ikke alt mulig andet imens.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg syntes at du skal tale med din lærer om det eller få dine forældre til at tale med dine lærer om det, så kan det være at du kan få lavet nogle specielle aftaler om at du må sidde med musik i ørene eller om du eventuelt må sidde dig ud på gangen, så din lærer også ved lidt hvordan du har det og at du føler dig lidt utilpas og at du har lidt svært ved at finde dig tilrette i klassen, for så kan læren måske være lidt mere opmærksom på om du sidder alene eller hvad det nu skulle være

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat