Gratis

anonymt

24/7

Brev

Kedeligt liv

Hej

Jeg er en dreng på 14 år

og jeg føler at der sker rigtig mange ting i alle andres liv.
Altså… Jeg har ikke en kæreste, der er ikke en sød pige i mit liv,
men jeg vil godt have at der kommer en.

Problemet er bare at jeg gerne vil have det mange andre har, men det har jeg ikke…

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg er en pige på 15.
det kan godt være svært alt sammen, men bare roligt tingene skal nok komme til sin tid. du behøver ikke have en kæreste nu eller et perfekt liv. for at du skal blive glad.

  • candy, Pige, 15 år

Hej.
Det er helt normalt, ikke at vide så meget endnu. Har du en fritidsinteresse, som du kan fokuserer på?? Find et fag i skolen som interesserer dig og fokusér på det! 🏆

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg tror det er meget normalt, jeg er 15 og jeg har heller aldrig haft en kæreste eller haft min første kys. Jeg har heller aldrig haft en flirt med nogle, og somme tider føler jeg det samme, og jeg tænker også på, om jeg nogensinde finder en kæreste, men man bliver bare nødt til at tro på, at det kommer en dag.

  • Anonym pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat