Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg er meget ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13😊
Hvis du er ensom eller ked af det, så skal du måske snakke med en ad dine lære som du er tryg ved, de kan hjælpe dig. Jeg synes du skal gå hen og spøger hende eller ham du syntes bedste om, om han eller hun vil med op på biblioteket eller med ud at gynge, eller spille et spil:)
Det er helt okay ikke at være tynd, alle er forskellige og fantastiske på hver deres måde. Du lyder helt perfekt!😇
Håber du får det godt igen i din klasse og at du kunne bruge dette råd.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejj Pige!
Har lidt været i den samme situation, og ved hvor vigtigt det er at der er en som forstår dig.
Jeg kan huske da jeg flyttede skole, den første uge var jeg sammen med alle! De populære og mindre populære. Det var så vildt fedt og det gjorde bare at det ikke var så slemt for mig at flytte. Men så gik der denne uge og ingen snakkede til mig. Ærligt synes jeg virkelig også at jeg er lidt buttet, selvom jeg prøver er der ikke så meget jeg kan gøre ved det:(
Men hør! Tiden går og flere mennesker viser hvordan de faktisk er! Du ser de gode og de dårlige ting ved dem.
Og jeg kan LOVE dig for at der nok skal komme en hen til dig. Giv det noget tid! Også kommer han/hun. Ligesom ved mig og nu har jeg VERDENS BEDSTE VENINDE. Eller kan du selfølgelig selv prøve. Det er jo vigtigt at prøve, så jeg synes ærligt at du skal prøve at snakke mere med den pige/dreng du synes virker mest sød og hvem ved måske bliver det et venskab for livet! Du kan prøve dig frem og hvis der virkelig ikke er nogen. Så er der vel andre skoler i nærheden.
Du er 13 ligesom mig, og jeg kan se du lidt er i den samme situation som jeg var i, 2 år siden.

HELD OG LYKKE!✨✨

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Synes 1000% bare du skal være dig selv og være åben over for nye venner jeg har også skiftet alle og det var svært for mig men hvis du bare giver det et skud og prøver så skal det nok lykkes

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat