Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen venner..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Ven!
Prøv li så stille St sætte dig hen til de andre. Du behøves ikke snakke med dem men bare ly til hvad de siger. Så kan du ligeså stille begynde at trappe op og så når du føler dig modig nok kan du prøve at fører en samtale❤️ Og elllers spørg sine forældres om du kan flytteskole hvis de siger ja skal du bare prøve at være mere modig på din nye skole.

  • Lærke, Pige, 12 år

Hey Illuminati her.
Har det på samme måde i skolen
Derfor kan jeg sætte mig ind i din situation
Jeg ved ikke om du har overvejet Den mulighed at skifte skole det var det jeg gjorde og det virkede for mig jeg fik ikke mange venner men jeg har to gode venner nu
👁 Illuminati 👁

  • Illuminati, Illuminati, 12 år

Prøv de andre årgange/klasser. Jeg har ikke nogle “bedste venner” i min klasse men jeg har fundet en rigtig god en i årgangen over. Jeg har selv prøvet at være alene (og er stadig) Mit råd er at du skal starte langsomt så du ikke virker som en der klistrer sig fast, men alligevel være der. Prøv at spørge ind til deres ferie/weekend, sig godmorgen og smil.

  • I, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat