Brev

Igen venner, men de må!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11:)

Jeg kender det godt da jeg blev hjemsendt måtte jeg heler ikke lege/værre sammen med nogen, men efter jeg sagde at mine andre venner må så sagde de først nej og nej og nej, men til sidst måtte jeg gerne men kun sammen med 2, og jeg kunne ikke vælge imellem 2 af mine gode veninder, jeg havde allerede valgt en, men så sagde jeg til min bonusmor eller papmor, at jeg ikke kunne vælge også fik jeg lov til og værre sammen med mange, meeen jeg fik afvide at jeg stadig skulle holde afstand og ikke kramme, men du kan prøve og overtale dine forældre hvis det er og fortæl dem hvad du føler!!
Held og lykke!!! Håber det kan fungere:D

Hilsen pige på 11…

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Hej pige på 11:)
Jeg ved hvordan det føles og jeg er også ved at blive vanvittig for jeg må heller ikke se mine venner eller min kæreste
Så jeg ved hvordan det føles og jeg er meget ked af at vi skal føle sådan men vi bliver nødt til at holde ud:( 🙂

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Hej Pige
Kan du måske spørge din mor om hvorfor de må være inde og ikke behøver at holde afstand og fortælle hvordan du har det omkring det. Jeg ved ikke om det ville hjælpe men det er vel et forsøg hver.

Håber det vil hjælpe og at du finder en løsning.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat