Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvem er mine venner?

Heyy er en pige på 11

Det her kommer nok til at lyde lidt mærkeligt ,

men jeg føler jeg ikke har nogen venner!

Men jeg har faktisk mange virkelig gode veninder os drenge venner ,

men føler alle er sådan nogen

hvor så er man sammen med en den ene dag og så en anden en anden dag!

Hvad ville i havde gjordt/sagt?!

Tak på forhånd💜

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig, jeg har haft det tit på den præcis samme måde og synes at det var svært at udtrykke mig og om hvad jeg skulle sige! det som jeg sagde var faktisk at prøve at starte en samtale og så prøve lige så stille fra skridt til skridt at sige det som du faktisk føler og hvis hun/han så inorære det som du lige har sagt så prøv at tæl til 10 og sige “hey det var faktisk seriøst” og det kan godt være at det er lidt svært at sige det men når man har sagt så bliver man helt letet!!

Jeg satte mig også ned nogle gange i stilhed inde på mit værlse og så sad jeg faktisk bare og tænkte på om hvad der endelig sker i mit liv lige nu og tænkte på om hvad jeg skulle gøre og hvordan jeg kunne hjælpe mig selv!

på den måde kom jeg bare lige pludselig til at tænke over om hvad jeg skulle gøre ved det og så jo mere jeg tænkte over det jo mere synes jeg at det var fornufftigt at gøre,

Held og lykke til dig!! De bedste hilsner 11 årig pige

  • Lilly, Pige, 11 år

Hej med dig.
Jeg ved at mange andre også kender den følelse, så det er slet ikke mærkeligt!
Prøv måske at finde den en person du stoler meget på, og prøv at snak med vedkommende om det, jeg nemlig helt sikker på at han eller hun kan genkende følelsen. Ellers kunne du prøve at søge efter nogle nye venner. Det kan du måske gøre ved at starte til en ny fritidsaktivitet.

Knus Mig

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, jeg kender det godt. Jeg har det faktisk på præcis samme måde som dig.
Hvis jeg var dig ville jeg nok finde den der gør mest ondt at miste. Det gjorde jeg da jeg havde det på samme måde som dig.
Og det virkede.
Håber du kan bruge det.
Knus Mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat