Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Prøv måske at snak med hende du føler trækker sig lidt væk fra dig og sig “prøv og hør her jeg er sgu bange for at du trækker dig væk fra mig. bla bla bla” og så lige få snakket med hende om det. Men ellers skal du nok finde masser af venner på et tidpunkt

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej

jeg er ked af, at høre, at du ikke kan stole på dine andre venner. Hvis din veninde trækker sig væk fra dig er det hendes loss. Det kan godt være lidt svært til at starte med, men du skal nok komme i gennem det. Det lover jeg. Det lyder ikke som om dine venner er særlig gode, hvis du ikke kan stole på den, så hvis jeg var dig ville jeg få nogen nye. Måske start til noget i din fritid? man kan gå til en million ting, og jeg er sikker på at du ville møde en masse søde mennesker. Men ellers prøv at snakke med din veninde og få løst tingene. Du er helt perfekt som du er<3

  • Anonym

Prøv at holde fast i dine venner selvom de føles lidt væk. Måske føles det som om de trækker sig lidt væk fra dig men ofte forveksler man det med at de bare har lavet noget andet den dag. Sæt dig hen til dem du synes trækker sig væk og snak med dem. Hvis du ikke får et tydeligt signal om at de ikke vil være sammen med dig gør du nok ikke noget forkert. Hold fast i dem. Du er sikkert en smaddergod ven og det skal de vide.

Det kan også hjælpe en masse at snakke med sine forældre om det. Min søster havde problemer med at få de rigtige slags venner. Min mor hjalp hende med at komme ud med sine følelser, tænke over tingene og finde frem til de venner hun faktisk gad være sammen med. Du fortjener altid venner og kærlighed i dit liv lige meget hvad. Husk på det. Men om det bliver dem eller nogen andre kan du selv vælge.

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat