Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler jeg ikke har nogen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes det er vigtigt at du siger det til dem, hvis det ikke hjelper skal du enten sige det til din lære eller din mor. Håber du får løst det

  • Anonym, 16 år

Hej pige jeg har prøvet præsis det samme min bff og jeg var bare vokset fra hindanden og jeg var også i en gruppe på 4 hvor jeg følte mig udenfor men det jeg gjort var at jeg sage til dem at jeg følte mig uden for og om jeg havde gjort noget de sage så til mig at det ikke var deres mening så prøv at tale med dem så kan det være at de fårstor dig

  • Anonym, Pige, 13 år

Det har også sket det med at jeg plejede i 0 klasse at lege med 2 piger men så blev de sure på mig på grund af noget jeg stadig ikke ved. Så når jeg spurgte om jeg måtte være med sagde de fx (ikke rigtige navne) spørg anna nej spørg birgit nej spørg hende der nej spørg ham der.osv. Jeg følte også at jeg ikke havde nogle venner. Men da jeg begynde at tale med mine og deres forældre kunne de godt forstå at jeg ikke var glad for at de spildte hele frikvateret på det. Og så blev vi bedre med at tale med hindanden. Så jeg tror det er en god ide at forklare det for dine deres forældre og dem selv om det. Nu går jeg i 5 og vi er gode venner.

  • jolle, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat