Brev

er jeg god nok ?

Hej

jeg er en pige på 13 år jeg føler mig ikke tilpas i min klasse

der er ikke nogle der snakker med migog jeg sidder tit bare alene i frikvartet

hvad skal jeg gøre.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år

Jeg synes du skal prøve at gå hen til dem og bare stå og høre lidt om hvad de taler om, men du kan også spørge ind til dem og så kan det være i har noget til fælles.

Det er slet ikke sikkert de tænker over at du sidder alene, så det er måske ikke med vilje at de ikke inviterer dig med i fælleskabet.

Håber det lykkes<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 13 år synes du skal tage en snak med dine lærer og sige føler mig tit alene eller snak med dine forældre

  • Tea, Pige, 11 år

Hej pige på 13 år

Jeg har selv stået i din situation, og jeg vil foreslå at du bare prøver at snakke med de andre, lytte til hvad de snakker om og spørge om du må være med når de andre laver noget – har svært ved at forestille sig at de siger nej. Det kan også være en god ide at snakke med en lære eller forældre, da de også kan give gode råd og støtte – specielt hvis du føler at de holder dig uden for med vilje!
Og så vil jeg også sige at det godt kan være rigtig svært, men jeg LOVER at det bliver bedre! Jeg gik fra at have ingen venner i flere år, til at have en stor vennegruppe og et godt netværk! Det eneste du skal gøre er at vise de andre at du gerne vil være sammen med dem!
Held og lykke

  • Dreng på 15, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat