Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej jeg er en pige på 13.

Jeg har det ik godt i skolen

og er meget ensom.

Jeg har ikke som sådan nogle

at være sammen med fra min klasse.

Om morgen har jeg bare ikke

lyst til at komme i skole.

Og folk går rundt og bagtaller mig 24/7.

Jeg har aller mest bare lyst til at skifte skole.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve og snakke med dem fra parallel klassen
Men hvis det er slemt så prøv at spørge din forældre im at skifte
Son det før er blevet nævnt kan du tage til f.eks. skolepsykolog

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej smukke<3 For omkring 2 et halv år siden havde jeg det enligt på samme måde måske ikke lige hvordan du har det men jeg var også rigtigt ensom i skolen fordi jeg var mere moden ind de andre jeg gjorde nogen ting som de ikke ville gøre men nok om det

Har du prøvet at snakke med nogen om det, en lære forældre? eller nogen andre
Da det er vigtigt at komme ud med. fordi det aldrig rart at blive bagtalt
Men jeg ville syndes du skulle snakke med nogen

Håber du fik svar<3

  • :), Pige, 14 år

Hej 13 år pige prøv måske at find nogen fra andre klasser at lege med , eller lad vær med at tænk på at de andre bagtaler dig , hvis du syndes ar der er behov for at tale om det så sig det til din lære eller forældre måske du kunne også tale om det i klassen
Husk vær dig selv du er ikke den som har det dårligst i verden.

  • Olivia, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat