Brev

Ensomhed…. :\

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 😉

Jeg er en dreng på 14 som selv har haft det problem, men det jeg synes du skal gøre (fordi så vidt jeg kan høre er du måske en smule genert) er at måske snakke med nogle andre end bare fra skolen? måske nogle i omegn der tit kunne komme hen og chatte, eller bare generalt snakke med og ved man kunne gå til, håber ikk du tager det her som hate men ellers ja… jeg ved at ALLE kan få venner. Og er meget sikker på, at du vil være en man ved man kan gå til

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Hejsa
Jeg er også en pige på 13 år. Jeg synes at du skulle finde dig nogle pennevenner. Find en pigegruppe på facebook og skriv : “Er der nogen der mangler pennevenner”
Jeg ved fra mine egne oplevelser, at det er der mange der gør. I skriver sammen og på et tidspunkt bliver i så gode venner at i begynder at besøge hinanden.

  • Ef, 13 år

Jeg har det på præcis samme måde! Og vil gerne begynde til noget men ved ikke hvad?
Og er det normalt at starte til en sport/hobby når man ikke kender nogle der?

Selfølgelig er det det! Og hvis det intressere dig skal du bare gøre det?

  • Anonymous, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat