Gratis

anonymt

24/7

Brev

Bliver ikke inviteret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige

Jeg går i 1.G og det ændrer alt at komme ud af 9. Har været i præcis samme situation som dig, hvor jeg ikke blev inviteret til festerne. Det super tarveligt, men bare rolig alt kommer til at ændre sig når du går ud af 9. Folk er bare super umodne og usikre, og derfor inkluderer de ikke andre, det har slet ikke noget med dig at gøre. Det bliver så meget bedre når du kommer på efterskole, gymnastik eller hvad du nu skal på. Det har ihverfald ændret alt for mig. Bare husk på at det overhovedet ikke har noget som helst at gøre med dig.
Knus

  • Blomsterpigen, Pige, 16 år

Hej pige fra 9.
Du er ikke ligegyldig! Jeg kender godt det med at være konfliktsky, så nogle gange spørger jeg mine venner om de vil spørge om jeg ikke også er inviteret:) Hvis ikke de vil det, eller hvis jeg bare ikke er inviteret, så kan den fest jo heller ikke nå sit fulde potentiale, da jeg ikke er til stede!!! Det er i hvert fald vigtigt at kende sit værd og vide, at man er god nok, for på den måde viser man omverdenen, at du er bedre end det, de har budt dig ved ikke at invitere dig:)
Håber det hjælper<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej søde
Jeg stod i helt præcis samme situation da jeg gik i 9. klasse
Det der skete for mig var at jeg aldrig løste det, da jeg ikke ville bruge tid på de mennesker. Dog tog mig og mine veninder ud til fester fra andre skoler, eller inde i den nærmste by osv

Det var rigtig sjovt, og det løste sig lidt da vi havde sidste skoledag

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat