Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bliver ikke inviteret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige

Jeg går i 1.G og det ændrer alt at komme ud af 9. Har været i præcis samme situation som dig, hvor jeg ikke blev inviteret til festerne. Det super tarveligt, men bare rolig alt kommer til at ændre sig når du går ud af 9. Folk er bare super umodne og usikre, og derfor inkluderer de ikke andre, det har slet ikke noget med dig at gøre. Det bliver så meget bedre når du kommer på efterskole, gymnastik eller hvad du nu skal på. Det har ihverfald ændret alt for mig. Bare husk på at det overhovedet ikke har noget som helst at gøre med dig.
Knus

  • Blomsterpigen, Pige, 16 år

Hej pige fra 9.
Du er ikke ligegyldig! Jeg kender godt det med at være konfliktsky, så nogle gange spørger jeg mine venner om de vil spørge om jeg ikke også er inviteret:) Hvis ikke de vil det, eller hvis jeg bare ikke er inviteret, så kan den fest jo heller ikke nå sit fulde potentiale, da jeg ikke er til stede!!! Det er i hvert fald vigtigt at kende sit værd og vide, at man er god nok, for på den måde viser man omverdenen, at du er bedre end det, de har budt dig ved ikke at invitere dig:)
Håber det hjælper<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej søde
Jeg stod i helt præcis samme situation da jeg gik i 9. klasse
Det der skete for mig var at jeg aldrig løste det, da jeg ikke ville bruge tid på de mennesker. Dog tog mig og mine veninder ud til fester fra andre skoler, eller inde i den nærmste by osv

Det var rigtig sjovt, og det løste sig lidt da vi havde sidste skoledag

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat