Brev

bedste veninde svigter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg synes du skal tale med hende om det, og så se hvad hun svarer. Det kan jo godt være det slet ikke har noget med dig at gøre.
jeg synes ikke du skal droppe hende men tale med hende

det bedste råd jeg kan give

  • Sohia, Pige, 13 år

Hej:)

Det kan jeg godt forstå er træls for dig, for det er aldrig rart at ens bedsteveninde vender en ryggen. Du spørger om du skal droppe hende, og om det ikke er for ondt at droppe hende? Først og fremmest synes jeg du skal finde nogle andre. Hun virker ikke intereserret i dig, og det gør intet godt at du bliver ved med at prøve. For din egen skyld, skal du ligge din energi et andet sted, for ellers mister hun respekten for dig. Det kan jo være at I finder sammen igen, når hun ser dig snakke med andre og ikke prøver at snakke med hende.

Du spørger om det er for ondt at droppe hende? Det synes jeg bestemt ikke, da det er det hun gør ved dig. Så selvom det er hårdt og trist så er den bedste hjælp at give dig, det er at komme videre, bruge din energi ved andre venner:)

Håber det hjalp

Mvh mig.

  • Anonym, Pige, 18 år

jeg har en veninde som er gået i gennem oplevelse.
hvis din veninde blir ved at være ond så drop hende men tag først en snak med hende.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat