Brev

bedste veninde svigter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg synes du skal tale med hende om det, og så se hvad hun svarer. Det kan jo godt være det slet ikke har noget med dig at gøre.
jeg synes ikke du skal droppe hende men tale med hende

det bedste råd jeg kan give

  • Sohia, Pige, 13 år

Hej:)

Det kan jeg godt forstå er træls for dig, for det er aldrig rart at ens bedsteveninde vender en ryggen. Du spørger om du skal droppe hende, og om det ikke er for ondt at droppe hende? Først og fremmest synes jeg du skal finde nogle andre. Hun virker ikke intereserret i dig, og det gør intet godt at du bliver ved med at prøve. For din egen skyld, skal du ligge din energi et andet sted, for ellers mister hun respekten for dig. Det kan jo være at I finder sammen igen, når hun ser dig snakke med andre og ikke prøver at snakke med hende.

Du spørger om det er for ondt at droppe hende? Det synes jeg bestemt ikke, da det er det hun gør ved dig. Så selvom det er hårdt og trist så er den bedste hjælp at give dig, det er at komme videre, bruge din energi ved andre venner:)

Håber det hjalp

Mvh mig.

  • Anonym, Pige, 18 år

jeg har en veninde som er gået i gennem oplevelse.
hvis din veninde blir ved at være ond så drop hende men tag først en snak med hende.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat