Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bedste veninde svigter

hej
jeg skriver her anonymt på børnetelefonen fordi:

jeg har en bedste veninde som jeg har været sammen med i næsten 5 år og her de sidste par dage har jeg følt at hun ikke gider mig mere

hun er sammen med andre hele tiden

jeg ved godt at hun gerne må være sammen med andre og ikke kun mig hele tiden men hun er begyndt at være ond mod mig

når hun er sammen med nogle andre hun siger ikke noget til mig og hun lukker fuldstændig ørene når jeg siger noget til hende

skal jeg droppe hende

svar om jeg skal droppe hende eller hvad jeg skal gøre

jeg ved heller ikke om det er for ondt at droppe hende ?????

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

jeg synes du skal tale med hende om det, og så se hvad hun svarer. Det kan jo godt være det slet ikke har noget med dig at gøre.
jeg synes ikke du skal droppe hende men tale med hende

det bedste råd jeg kan give

  • Sohia, Pige, 13 år

Hej:)

Det kan jeg godt forstå er træls for dig, for det er aldrig rart at ens bedsteveninde vender en ryggen. Du spørger om du skal droppe hende, og om det ikke er for ondt at droppe hende? Først og fremmest synes jeg du skal finde nogle andre. Hun virker ikke intereserret i dig, og det gør intet godt at du bliver ved med at prøve. For din egen skyld, skal du ligge din energi et andet sted, for ellers mister hun respekten for dig. Det kan jo være at I finder sammen igen, når hun ser dig snakke med andre og ikke prøver at snakke med hende.

Du spørger om det er for ondt at droppe hende? Det synes jeg bestemt ikke, da det er det hun gør ved dig. Så selvom det er hårdt og trist så er den bedste hjælp at give dig, det er at komme videre, bruge din energi ved andre venner:)

Håber det hjalp

Mvh mig.

  • Anonym, Pige, 18 år

jeg har en veninde som er gået i gennem oplevelse.
hvis din veninde blir ved at være ond så drop hende men tag først en snak med hende.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat