Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mor har kræft

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er så sejt du skriver.
Det er det jeg mener.
❤️
Når andre børn bliver sure over de ikke må få hvad de peger på… eller når de skal rydde op… det er ingenting at græde over…
Men med en mor med kræft… kan man begynde at kunne forstå hvorfor at man kan være ked af det når det omhandler ens forældre .. og hvor er du sej at du skriver for det er nemlig noget at blive rigtig ked af … hudkræft.. uanset om det så var den svageste .. eller ej er kræft alvorligt …
Og jeg ved du klarer den.

  • Sara

Er ked af det på dine vegne, og kan sagtens forstå din følelse.

Men var jeg dig, ville jeg nok tage kontakt til den lærer jeg har det bedst med, og lige få nævnt at du er lidt ude af den på grund af det med din mor. Derefter kan i jo sammen tage stillign til hvor vidt dine klassekammerater skal vide det eller ikke.

Så håber jeg på alt det bedste med samtalen, men også med din mor fremover

Alt god karma herfra

  • Mig, Pige, 17 år

Enig med hvad piger ovenover skriver.
Tag kontakt til din Klasselære, og snak med hende hvad der sker lige nu derhjemme og hvordan du føler med det, og hvordan det måske kan bringe dig lidt i ubalance i hverdagen i timerne.
Så skal hun nok snakke med de personer der har behov for at vide det, samtidig kan i snakke om hvordan det måske skal, eller ikke skal viderformidles til resten af klasse kameraterne.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat