Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

adhd

Hej

det er fordi jeg tro jeg har adhd

men tørre ikke at sige det

til min mor eller far

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er noget man skal blive diagnostiseret for… og jeg er sikker på mor og far vil hjælpe dig med at finde ud af om du har det.. men det kræver en udredning.. som jeg har haft.. for netop adhd

  • Anonym

Adhd er langt fra noget at skamme sig over. I dagens samfund, er der rigtigt mange mennesker der bliver udredt for forskellige diagnoser. Det er intet tabu. Kendte mennesker som Justin Timberlake, Will Smith, Ryan Gosling og Emma Watson, har adhd og se en gang hvor godt de har klaret sig i livet, og hvor mange mennesker der ser op til dem. Du er sej, selv hvis du skulle gå hen og have adhd

  • Anonym, Pige, 21 år

Hør søde! Det er intet tabu! Jeg har først fået konstateret adhd nu! Efter mange år! Det er ikke noget at skamme sig over det er så fedt at blive sat ind i og man får bare et syn på tingene på en hel anden måde! Jeg tror på dig! Og jeg ved dine forældre vil støtte dig!

  • J, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat