Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savne min mor

Hej jeg er en 11 år pige,

mine forældre er skilt og jeg er ret ked af det.

Jeg savne hele tiden min mor,

og jeg savne næsten aldrig min far.

Jeg ville Gerne sige det til mine forældre

men jeg tør ikke jeg er bange for at de ikke ville forstå det.?

Hvad skal jeg gør?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej.

Det er utroligt svært, at befinde sig i et skilsmisse – og der vil helt klart komme afsavn, når du er hos den ene forældre. Jeg antager, at de har besluttet, at kører en 7/7 fordelings-løsning? Og med det, så kan jeg bekræfte dig i, at der vil komme savn til dine forældre. Det er helt normalt, og faktisk især i din alder vil jeg sige.

Jeg vil anbefale, at du tager en snak med dine forældre om det. Og fortæller, at det ikke er fordi, du ikke elsker din far, men at du bare engang imellem savner din mor, når du er hjemme hos din far. Du kunne evt. hører om de så kunne lave en løsning omkring, at du måske nogle gange kan se din mor?

Håber, at i finder ud af det.

Mvh.

  • Simon, Dreng, 19 år

jeg har det på samme måde min forældre er også skilt og jeg er maget ked af det over det for jeg savne også hele tiden mor… hun betyder alt for mig

  • m, Pige, 10 år

Kære pige på 11.
Jeg kan godt forstå det kan være rigtig svært, at være i set savn.
Jeg kan tydelig huske hvor påvirket jeg slev var da mine forældre blev skilt. Jeg savnede heller ikke min far nær så meget så meget som min mor.
Jeg syndes du skal snakke med din mor om det. Jeg kunne forstille mig, at grunden til du ikke vil sige det er på grund af den far du ikke savner ligeså meget. Hvis det er sådan skal du slet ikke være bange for at tage snakken. Jeg er sikker på dine forældre vil forstå det
De bedste hilsner

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat