Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Psykiske sygdomme – hvordan får jeg det sagt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg har selv angst og ved hvor svært det kan være, specielt når man gerne vil have nogle venner/være lidt som de andre! 🙁
for mig har det hjulpet at tage det stille og roligt og ligeså stille gøre mere
og mere for at kunne snakke med andre og være sammen med andre. og når det er sagt har jeg også fået meget gavn af at skrive med drenge/piger på nettet da det tit ikke er nær så slemt som i virkeligheden 🙂
Håber det hjalp – Hilsen Lu…

  • Luc..., Dreng, 13 år

Hej.
Jeg har også nogle problemer dog ikke angst, men jeg havde også svært ved at skulle sige det. Dog blev det heldigvis opdaget, og jeg får nu den hjælp jeg har brug for. Jeg er virklig glad for at det blev opdaget, og jeg tror også at du vil blive meget lettet hvis du får det sagt. Jeg forstår godt at det er svært, jeg har også stadig svært ved at snakke om mit problem. Men jeg er ret sikker på at det vil hjælpe dig at snakke med dine forældre, og hvis du har svært ved at få det sagt, så tænker jeg at du kunne prøve at skrive et brev i stedet. Det vil måske være lidt lettere end at skulle sige det, og jeg tror at dine forældre vil blive glade for at du fortæller dem, hvordan du har det. Du skal ikke være bange for hvad de tænker, for jeg er sikker på at de kun vil dig det bedste.
Jeg håber at det lykkes for dig at få det sagt til dem!!
Jeg tror på at du kan få det sagt/skrevet.

  • Anonymous, 15 år

Hejsa!
Jeg har staaet med det samme (ogsaa med angst) og jeg ved praecis hvordan det foeles! Jeg havde virkelig svaert ved at fortaelle det til mine foraeldre, og gik med det laenge. Til sidst, da jeg fortalte dem det, startede jeg stille og roligt, med at jeg ikke havde det saa godt, og saadan… De var rigtig glade for jeg fortalte dem det, og de var kede af at jeg ikke havde fortalt dem det noget foer, og det gjorde mig virkelig lettet at komme ud med det.
Jeg ved ikke om denne besked hjalp overhovedet, men haaber snart du faar det bedre, og at du faar snakket med nogle omkring det!! Jeg tror paa dig!
KH vegan

  • vegan, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat